Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Ο Δημήτρης είναι επιτέλους ελεύθερος

Ο Δημήτρης είναι επιτέλους έξω από το κρατητήριο.Γύρισε στο σπίτι του και στην οικογένειά του. Η περιπέτειά του τελείωσε αφού κινητοποιήθηκαν οι φίλοι μας και τα blogs έκαναν καλή δουλειά. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς για την επικοινωνιακή καταιγίδα που δημιουργήσατε και ο Δημήτρης είναι πάλι ανάμεσα στους ανθρώπους του. Θέλουμε όμως να στείλουμε και ένα μήνυμα σε κάτι μικρόψυχους στην πόλη μας που δεν ανάρτησαν στα blog τους την ανακοίνωση του δικού μας blog. Είναι μεγάλες κότες που ξέρουν μόνο να κακαρίζουν όταν δεν υπάρχει λόγος. Έδειξαν πόσο "δημοκράτες" είναι με τη στάση τους. Αλλά που να ξέρουν αυτοί οι τζάμπα μάγκες τι σημαίνει κρατητήριο. Είναι ελληναράδες της πλάκας, βολεμένοι κρατικοδίαιτοι και σοσιαλιστές του κ....
Εμείς θα το πούμε και αυτό και ας ξενίζει. Υπάρχουν και αστυνομικοί που είναι πρώτα άνθρωποι. Και μάλιστα νέα παιδιά. Μεροκαματιάρηδες. Και αυτοί από την πλευρά τους και με τον τρόπο τους βοήθησαν όλες αυτές τις ημέρες που ο Δημήτρης ήταν στο κρατητήριο. Μπράβο τους. Αποδείξαμε ότι η Ελλάδα έχει ακόμη καρδιά που χτυπάει δυνατά.Δεν είμαστε τελικά κωλοέλληνες. Απλά παίρνουμε μπροστά αργά.

4 σχόλια:

  1. Πριν από λίγο διάβασα στον φίλο busy bee για τον Δημήτρη και μπήκα εδώ για να βοηθήσω. Ευτυχώς το παιδί απελευθερώθηκε. Καλή τύχη στο παιδί και στους γονείς του.
    Ασφαλώς και υπάρχουν καλοί άνθρωποι ανάμεσα στους αστυνομικούς. Είμαι ο τελευταίος πολίτης αυτής της χώρας που θα ισχυριζόταν το αντίθετο. Καλή σας νύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δόξα τω Θεώ :-)
    Να είναι πάντα καλά ο Δημήτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λωτοφάγε,

    μεγάλη η βοήθεια των blogs για το τέλος αυτής της αθλιότητας, Ευχαριστούμε θερμά.
    Την Πέμπτη 05/05, όπως τα περιγράφεις, μπορεί και να βαδίζαμε δίπλα - δίπλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. hamomilaki♂

    ευχαριστούμε
    ήμουν σίγουρος πως θα πέρναγες, είναι γνωστή η ευαισθησία σου σε τέτοια θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή