Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Save Dimitris από το εκρηκτικό μείγμα ηλιθιότητας και αθλιότητας

Εδώ και δεκαπέντε ημέρες κρατείται στο ΑΤ Κορυδαλλού (δεν έχει καμία ευθύνη το ΑΤ Κορυδαλλού για το γεγονός αυτό) ένας πιτσιρικάς δεκαεννέα ετών ο οποίος συνελήφθη στο δρόμο από την Ασφάλεια γιατί δεν είχε χαρτιά παραμονής στη χώρα μας. Διαβάστε σχετικά με αυτό το παιδί και βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Το παιδί αυτό ήταν σε νόμιμη παραμονή μέχρι το 2008, χρονιά όπου και οι δύο γονείς του (πατέρας Αιγύπτιος και μητέρα Σύρια) έχασαν τη δουλειά τους και έτσι δε μπόρεσαν να ανανεώσουν την παραμονή τους. Ο Δημήτρης λοιπόν :
1. Έχει γεννηθεί στην Ελλάδα

2. Δεν έχει φύγει ποτέ από την Ελλάδα
3. Μιλά μόνο ελληνικά
4. Έχει βαπτιστεί Χριστιανός ορθόδοξος και ονομάζεται Δημήτρης ( για όσους είναι ευαίσθητοι με τα θέματα της θρησκείας)
5. Τελείωσε το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και τελειώνει φέτος και το Λύκειο (αν το τελειώσει αφού είναι στο κρατητήριο…)
6. Δεν έχει καμία επαφή (συγγενική, γλωσσική, πολιτιστική κλπ) με τις χώρες καταγωγής των γονέων του

7. Σκέφτεται και φέρεται Ελληνικά (με όλα τα καλά και τα κακά μας…)
Και όμως …κάποιοι αποφάσισαν ότι :
1. ο Δημήτρης πρέπει να κρατείται εδώ και δεκαπέντε ημέρες στα κρατητήρια του ΑΤ Κορυδαλλού !!!! ως ύποπτος φυγής !!!! . Ένα παιδί που δηλώνει εδώ και χρόνια τη διεύθυνση του αφού είναι μαθητής στο Λύκειο !!!!
2. ότι πρέπει να απελαθεί !!!! και να πάει στην Αίγυπτο όπου ο Δημήτρης δεν γνωρίζει κανέναν και τίποτε εκεί , δεν μιλά παρά μόνο Ελληνικά και όπου προφανώς οι αρχές της χώρας θα τον στείλουν αμέσως και στον Αιγυπτιακό στρατό !!!

Έχουμε λοιπόν «ουσιαστικά» ένα Ελληνόπουλο και σε κάθε περίπτωση ένα παιδί που γεννήθηκε, μεγάλωσε, μορφώθηκε και μορφώνεται στην Ελλάδα, που μένει σε πασίγνωστη διεύθυνση το οποίο πρέπει να απελαθεί και να κρατείται σαν εγκληματίας στο ΑΤ Κορυδαλλού μέχρι να το διώξουμε.
Ο Δημήτρης κυρία Διαμαντοπούλου δεν θα δώσει φέτος εξετάσεις αφού τον έχουμε «μέσα» , ο Δημήτρης θα απελαθεί στην Αίγυπτο κύριε Βούγια και θα είναι σαν τον ναυαγό αφού δεν έχει καμία επαφή με τη χώρα αυτή.
Ο Δημήτρης είχε την ατυχία να πέσει πάνω σε γραφειοκράτες και «άκαρδους» που από καθαρή αδιαφορία (δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι εκδικούνται ένα παιδί) τον στέλνουν στο άγνωστο αφού πρώτα τον συνθλίψουν ψυχολογικά στο κρατητήριο. Είμαστε όλοι για λύπηση…Κάνετε κάτι τώρα . Τουλάχιστον βγάλτε το παιδί από το κρατητήριο. Είναι ντροπή για όλους μας.Εδώ το υπόλοιπο κείμενο που ακολουθεί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου