Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην πόλη μας


Από την Πέμπτη 20 έως την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου, από τις 6.00 το απόγευμα μέχρι τις 10.00 το βράδυ, οι εθελοντές της ΕΔΟΚ, περιμένουν τους μικρούς τους φίλους, στην Πλατεία Μέμου, να ζωγραφίσουν, να χορέψουν, να παίξουν και να απολαύσουν τα ζαχαρωτά του Άγιου Βασίλη.
Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, στις 8.30 το βράδυ, η Σκηνή «Γκαράζ» υποδέχεται το κοινό με «Το βοτάνι της ανατροπής», μια μαγική θεατρική παράσταση της Ομάδας Θεατρικού Παιχνιδιού του Δήμου
Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, στις 11.30 το πρωί, στην Πλατεία Μέμου, face painting για όλα τα παιδιά.
Την ίδια μέρα το Πνευματικό Κέντρο και η αίθουσα «Πλειάδες» φορούν τα γιορτινά τους και μας καλούν στις:
• 11.30 το πρωί, χριστουγεννιάτικη συναυλία του Δημοτικού Ωδείου
• 7.00 το απόγευμα, μουσική από τις Χορωδίες των ΚΑΠΗ, την Μεικτή Τετράφωνη Χορωδία και την Παιδική Χορωδία του Δήμου Κορυδαλλού
• 9.00 το βράδυ, θεατρική παράσταση από το 3ο Λύκειο με το έργο: «Η Μικρή Πλατεία» του Κάρλο Γκολντόνι.
Την Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου και την Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου, στις 11.00 το πρωί, στην Πλατεία Ελευθερίας τα μέλη των ΚΑΠΗ και των Χορωδιών του Δήμου, μαζί με μαθητές και γονείς από όλη την πόλη τραγουδούν τα Κάλαντα και Γιορτινά Τραγούδια για να συγκεντρώσουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το "πρόγραμμα Στηρί-ΖΩ" και τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.
Την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου, στις 11.00 το πρωί, στην Πλατεία Ελ. Βενιζέλου, το Χαρούμενο Ξωτικό, παρέα με την Βασιλίτσα, το Έλατο και τον Χιονάνθρωπο, θα παίξουν, θα χορέψουν και θα διασκεδάσουν τους μικρούς φίλους σε ένα ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα.
Την Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου, στις 11.00 το πρωί, ο Δήμος Κορυδαλλού αποχαιρετά τον παλιό χρόνο με Κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, παρέα με μουσικούς και γιορτινές φιγούρες που θα σκορπίσουν κέφι στους εμπορικούς δρόμους της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου