Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

27 ΓΕΝΑΡΗ - ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ

Συγκέντρωση στον πεζόδρομο της Κοραή, 6.00 μ.μ.

ΠΑΙΔΕΙΑ – ΥΓΕΙΑ – ΡΕΥΜΑ – ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ, ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ!

Ο αγώνας ενάντια στο χαράτσι της ΔΕΗ έχει ήδη συσπειρώσει ένα μεγάλο δυναμικό κατοίκων. Σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά, σε πολλές πολυκατοικίες οι κάτοικοι συσπειρώνονται, δρουν, αρνούνται μαζικά να πληρώσουν, οργανώνουν την αντίστασή τους, αποτρέπουν τη διακοπή του ρεύματος. Με τον αγώνα και τις κινητοποιήσεις μας έχουμε καταφέρει να κάνουμε το φόβο να αλλάξει στρατόπεδο. ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ. Γι΄ αυτό έσπευσαν, δήθεν από κοινωνική ευαισθησία, να εξαιρέσουν τις «ευπαθείς» κοινωνικές ομάδες, γι΄ αυτό γλυκαίνουν το χάπι με περισσότερες δόσεις. Εμείς όμως τους δηλώνουμε: Η πολιτική τους μας κάνει όλους ευπαθείς. Δεν πληρώνουμε το χαράτσι για τα ακίνητα και κανένα χαράτσι.  Δεν αντέχουμε άλλο τη φορομπηξία, την ακρίβεια, τη λιτότητα. Αντιστεκόμαστε σε αυτό και σε κάθε άλλο άδικο και φορομπηχτικό μέτρο, παλεύουμε για την κατάργησή του. Νόμος είναι το δίκαιο και η επιβίωση του λαού. 

ΞΕΡΟΥΜΕ ότι: Όσο περισσότεροι δεν το πληρώσουμε – αν είμαστε χιλιάδες, μπορούμε να ακυρώσουμε τα σχέδιά τους. Τότε δεν θα μπορούν να κόψουν το ρεύμα σε κανένα σπίτι. Δεν θα καταφέρουν να μαζέψουν τα χρήματα που υπολογίζουν.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ να ανατρέψουμε τα μέτρα τους μαζί με τα Μνημόνια και την πολιτική που τα γεννάει και να διώξουμε τις κυβερνήσεις, την ΕΕ, το ΔΝΤ και όσους τους στηρίζουν και σχεδιάζουν την εξόντωσή μας.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ - ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ σε κυβέρνηση, τράπεζες, ΕΕ, ΔΝΤ
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, την κρίση και το χρέος τους
ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ αυτή την πολιτική και όσους την εφαρμόζουν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου